Bollplank

Känner du dig ensam i din position som entreprenör eller företagsledare, ingen att prata dina idéer och utmaningar med? Kommer alla till dig med sina svårigheter och frågor men du har ingen du kan prata med? Många ledare bär ett tungt ansvar och i perioder kan det bli för tungt och ensamt. Under dessa tider är det bra att veta att det finns någon som även du kan vända dig till och som hjälper dig att se saker från ett annat perspektiv och hjälpa dig hitta en väg framåt. 

Genom åren har jag varit stöd till många ledare och har stött på många olika frågeställningar. Med tillgång till den erfarenheten och kompetensen kan du snabbt hitta lösningar och överbrygga de utmaningar du står inför. 

Det är ditt behov och nuläget som styr mina insatser. Ibland kan en timme räcka ibland kan vi ha längre insatser. Det viktigaste är att du känner att det alltid finns någon vid din sida. Vi hittar ett sätt som passar just dig. 

Exempel på tidigare uppdrag

Entreprenörer, VD, chefer och ledare som känner att de behöver ha någon att bolla sina tankar och idéer med använder mig som sitt bollplank. Frågor de tar in med sig kan variera t ex frågor om personalen, tillväxt, de har ett stort uppdrag på väg in eller stöter på utmaningar de vill ha en annans uppfattning om med mera. Vi tar mötet som det kommer. Ibland har vi en tydlig agenda och ibland pratar entreprenören bara av sig för att höra om detta verkar rimligt. Vid andra tillfälle kan det uppstå en konkret fråga kunden behöver hjälp med. Stort och smått är välkommet, det som kunderna uppskattar är att jag finns där för de, lyssnar in och ger återkoppling. De känner att de alltid har någon att prata med och få råd på vägen.

Kurser

Ekonomi för icke ekonomer

Handledd online

Hållbarhet grundkurs

E-learning

Internationell Handel

E-learning
sv_SESwedish