Affärsutveckling

Har företaget stagnerat och det finns ingen tydlig väg framåt? Känns det att du har börjat tappa greppet om helheten och vill ta ett omtag?

Ibland är det svårt att själv se vägen framåt. Därför kan ett par nya ögon med erfarenhet vara klokt att satsa på. Jag jobbar med helheten då varje pusselbit i företaget är viktigt för slutmålet. Vilka insatser som behövs kommer vi tillsammans fram till. Mitt mål är att hjälpa dig känna dig trygg med både målet och verktyget att uppnå det. Vart du är idag är inte så viktigt, det viktiga är att du vill åstadkomma skillnad på riktigt.

Jag hjälper dig lyfta blicken, definiera ett tydligt mål, vision, strategi och handlingsplan framåt.  

Exempel på tidigare uppdrag

En kund hade behov av att utveckla verksamheten och skapa bättre förutsättningar för ökad lönsamhet, nöjdare medarbetare, kortare ledtider. Jag gjorde en nulägesanlys genom att bla studera företagets ekonomi och med hjälp av nyckelpersoner kunde vi tillsammans hitta ett nytt sätt att omfördela resurserna på och satsa mer målinriktat på de kundgrupper som var mest lönsamma.

Ett enmansföretag kontaktade mig och sa: jag är ensam i företaget och känner att jag sitter fast, kommer inte vidare, snälla kan du hjälpa mig. Efter några samtal kom vi fram till att kunden behövde bara hitta ett mål och tydliggöra sin vision. När detta var på plats hade hon hela handlingsplanen klar för sig.

Kurser

Ekonomi för icke ekonomer

Handledd online

Hållbarhet grundkurs

E-learning

Internationell Handel

E-learning
sv_SESwedish