Hållbarhet grundkurs

1,000.00 kr ex. moms

E-learning

Vill du veta mer om vad hållbarhet egentligen är och hur du på ett enkelt sätt, kan integrera den som en naturlig del av verksamheten, oavsett hur stort eller litet företag du har? Då är vår grundkurs i hållbarhet precis vad du behöver!

Hållbarhet är ett viktigt arbete att implementera i den strategiska planen för att säkra företagets framtida konkurrenskraft och överlevnad.
På bara 1 h, kommer du att ha den kompetensen som du behöver för att påbörja det strategiska arbetet med hållbarhet i ditt företag. Hållbarhet innehåller 3 huvudområde: miljö, ekonomi och social hållbarhet och dessa finns presenterade i de 17 Globala målen.

Varför

Hållbarhet är en hygienfaktor för företagets överlevnad oavsett storlek och bransch. Ju tidigare du implementerar det i dina vardagliga rutiner desto snabbare kommer du och ditt företag att skapa bra resultat och stärka er konkurrenskraft. Hållbarhet är inte bara hur vi källsorterar eller köper lokalt. Hållbarhet är både hur du jobbar med dina anställda, hur du använder företagets resurser för att skapa lönsamhet och mycket mer. I kursen ger vi dig insyn i alla 17 Globala mål enligt agenda 2030, inkl konkreta tips på tillämpningsområde och hur du kan hitta just de områden inom hållbarhet som passar just ditt företag.

Några punkter kursen hjälper dig med är att förstå samband mellan företagets hållbarhetsarbete och lönsamhet. Du kommer också att få en djupare förståelse för hur hållbarhet påverkar företagets varumärke, kundrelationer och medarbetarnas engagemang.

Kursen leds av erfaren och kunnig affärsutvecklare som har god förståelse för vilket betydelse aktivt hållbarhetsarbete har för företag och dess konkurrenskraft.
Efter avslutad kurs kommer du att ha en bättre förståelse för hållbarhet som en strategisk affärsprincip. Du kommer att kunna tillämpa dina nya kunskaper direkt och på så sätt fortsätta utveckla din verksamhet i rätt riktning och stärka dess konkurrenskraft.

Innehåll

Kursen är uppdelad i moduler:

– Vad är hållbarhet och hur socialt, ekonomisk och miljömässig hållbarhet samspelar med varandra

– 17 Globala mål, dess innebörd och vägledning av hur du kan applicera dessa i din verksamhet

– Steg för steg process i hur du kan påbörja arbeta med hållbarhet i ditt företag

Målgrupp

Detta är en grundkurs i ämnet och passar dig som vill lära dig mer om ämnet och de verksamheter som vill börja implementera hållbarhet i sin strategiska affärsplan.

Hur

Kursen är ljudinspelad med bilder och text som gör det lätt att ha som guide eller kunskapsbank när du vill implementera hållbarhet i ditt företag och göra den till en naturlig del av din strategiska plan. Kursen kan du spela om och om igen.

Länken till kursen skickas efter genomförd betalning direkt till din mailadress.

Vänta inte, köp din grundkurs i hållbarhet för företagare idag och ta det första steget mot att göra din verksamhet mer hållbar och konkurrenskraftig samtidigt som du gör en positiv inverkan på vår planet och samhället.

Du har tillgång till kursen i 45 dagar.

sv_SESwedish