Strategiarbete

Tydlighet i både strategi och kommunikation internt och externt är en av de viktigaste aspekter för framgång. Tillsammans skapar vi en tydlig målbild, vision och handlingsplan för ditt företag. Jag kommer gärna till er ledningsgrupp eller styrelse och hjälper er att skapa struktur, tillvägagångssätt och en tydlig strategi med SMARTA och hållbara mål och visioner framåt.

Exempel på tidigare uppdrag

Kunden inom detaljhandel som varit verksam i många år ville jobba mer strategiskt internt så att ägarna kunde gå från det operativa till det mer strategiska arbetet. Vi började med att skapa en ledningsgrupp med utvalda personer. De fick en gemensam genomgång av vad en ledningsgrupp gör och tillsammans skapade vi deras årsplan och strategi för det kommande året.


Kunden inom tjänstesektorn växte fort och tappade en tydlighet i vart de var på väg. Många personer sprang på samma bollar och ingen visste vad den andra gjorde. Vi genomförde en workshop och satte tydliga mål, handlingsplan och ansvarsområde samt mötesstruktur och parametrar att följa upp. En lyckad strategi som hjälpte företaget och dess ledning att styra åt rätt riktning.

Kurser

Ekonomi för icke ekonomer

Handledd online

Hållbarhet grundkurs

E-learning

Internationell Handel

E-learning
sv_SESwedish