Rådgivning

Är du i uppstarten av ditt företag och vill veta mer kring hur att sätta upp en bra affärsmodell, räkna på den första budgeten, sätta rätt pris, registrera företaget, hur du får din första kund, hur moms, skatt och andra regler fungerar, ansökan om finansiering eller tillstånd? Jag hjälper dig igenom alla dessa steg i processen så att du kan komma i gång med ditt företag på nolltid.

Att starta eget företag är ett stort steg. Genom att ha rätt guidning och hjälp redan från starten gör resan enklare och mindre kostsamt. Boka ett kostnadsfritt första möte med mig redan idag.

Tidigare uppdrag: Jag har varit företagsrådgivare och entreprenör i över 13 år. Inom den offentliga sektorn har jag jobbat med start-ups och scale-ups i 11 år. Där har jag haft förmånen att rådge och finansiera entreprenörer och innovatörer inom olika branscher och med olika utmaningar.

Under dessa år har jag hjälpt mer än 1000 företag att starta och utvecklas. Vissa har det gått bra för andra inte. Med den erfarenheten kan jag ge dig mina bästa tips och råd på vägen.

Rekommenderade kurser

Starta eget företag:

Vill du snabbt få tillgång till en guide inkl tips och råd på vägen vid uppstarten av ditt företag? Då är denna kurs rätt för dig.

Varför: På bara ca 1 timme får du en grundlig genomgång av alla delar du bör tänka igenom innan du startar ditt företag. Kursen omfattar alla delar i en affärsplan inklusive budget och prisuträkning. Med kursens hjälp kan du lätt skapa din egen första affärsplan och en struktur inför starten.

Innehåll: Kursen omfattar även tips på finansieringslösningar, marknadsföring och diverse regelverk som moms, skatt, tillstånd, bolagsformer och annat du bör bekanta dig med.

Målgrupp: För dig som har en idé om att starta företag, till dig som är på väg att starta företag och till dig som precis har startat företag men känner dig osäker kring alla regler och hur att skapa en bra affärsmodell.

Hur: Kursen är inspelad med ljud, presentation i korta avsnitt som gör det lätt att följa med och arbeta med egen affärsidé under tiden. Du kan spela den om och om igen. Länken får du direkt efter genomförd betalning i din mailadress.

Med hjälp av kursen kommer start av ditt företag kännas mycket enklare och pengarna i företaget komma snabbare. Förberedelserna är grunden för en lyckad etablering. Skulle inte kursen hjälpa dig hela vägen är du välkommen till att boka personlig rådgivning med mig.

Skapa egen hemsida:

Har du begränsad budget och behöver en hemsida till ditt företag? Eller Har du en hemsida men den ger dig inga affärer? Då har du kommit rätt.

Varför: I denna kurs visar jag dig både hur du i ett onlineverktyg, snabbt kan skapa egen hemsida inkl webbshop i färdiga mallar men också hur du ska tänka strategiskt kring din hemsida. Du behöver inte kunna något om programmering eller kodning, du väljer bara en mall som du tycker om, men det du behöver är ha ett tydligt mål och struktur för din hemsida. Tekniken är inte det svåra när du vill skapa egen hemsida, det är strategin bakom. Innan du börjar skapa egen hemsida eller vill anlita någon som ska skapa den åt dig, behöver du ha en strategi och tanke bakom hemsidan

Innehåll: I kursen går jag igenom just dessa strategiska steg och vad du behöver ha tänkt igenom innan du börjar skapa hemsidan. I kursen tar jag bl.a. upp definition av målgruppen, flödet på hemsidan, ditt syfte med hemsidan, hur du ska göra den attraktiv för just din målgrupp och få kunderna att återkomma och bygga en långsiktig relation med de. Jag visar dig också rent praktiskt hur du kan skapa en hemsida i färdiga mallar och verktyg att använda för att följa kundernas beteende på din hemsida.

Målgrupp: Kursen passar både dig som vill starta eget företag och behöver en hemsida men även dig som har en hemsida men som inte tjänar sitt syfte. Med hjälp av kursen kommer du bli bättre beställare av din hemsida eller själv bli vassare på att skapa en hemsida som pratar kundens språk och hjälper dig få fler affärer.

Hur: Kursen är ca 1 h lång, är inspelad med ljud, presentation i korta avsnitt som gör det lätt att följa med och arbeta med egen hemsida eller plan under tiden. Du kan spela den om och om igen. Länken till kursen skickas direkt efter genomförd betalning till din mailadress.

Kurser

Ekonomi för icke ekonomer

Handledd online

Hållbarhet grundkurs

E-learning

Internationell Handel

E-learning
sv_SESwedish