Ekonomi för företagsledare

2,100.00 kr2,800.00 kr ex. moms

Handledd online och på plats

Vill du skapa bättre lönsamhet i ditt företag men det känns överväldigande när ekonomiska rapporter, budget, balansräkningar och resultaträkningar kommer på tal? Oroa dig inte, du är inte ensam. Många entreprenörer känner likadant. Mitt mål är att hjälpa dig att bemästra de finansiella grundbegreppen och ge dig den kunskapen du behöver för att fatta bättre och mer lönsamma beslut för ditt företag. På så sätt kan du skapa tillväxt och bättre lönsamhet i ditt företag.

08:00-12:00 – På plats i Malmö
15:00-19:00 – Via teams

Artikelnr: N/A Kategori:

Varför

Skapa Finansiell Förståelse: Kursen är utformad speciellt för dig som driver eget företag och som vill förstå ekonomiska rapporter och jobba med ditt företags ekonomi på ett bättre sätt. Vi tar de komplicerade ekonomiska begrepp och gör dem enkla att förstå. Efter kursen kommer du att kunna tolka ekonomiska rapporter och förstå vad de faktiskt säger om din företagshälsa och utifrån detta kunna styra ditt företag i rätt riktning. Vi kommer även att prata om hur du kan finansiera ditt företags finansieringsbehov samt hur du kan optimera skatteeffekterna i företaget.

Fatta Bättre Beslut: Med kunskapen du får kommer du att kunna fatta ekonomiskt bättre beslut för din verksamhet. Du kommer att kunna identifiera var det finns utrymme för förbättring och hur du kan maximera din vinst.

Öka Din Lönsamhet: När du förstår de ekonomiska aspekterna av din verksamhet kommer du att kunna optimera dina resurser och minimera onödiga kostnader. Detta leder till ökad lönsamhet och hållbar tillväxt.

Spara Tid och Pengar: Genom att ha bättre koll på din ekonomi kommer du att kunna spara både tid och pengar. Du kommer att skapa bättre rutiner för din administration, effektivisera din bokföring och undvika dyra misstag.

Målgrupp
Företagsägare och du som vill ha grundläggande kunskaper inom företagsekonomi.

Innehåll
Grunderna i ekonomiska rapporter
Balansräkning och resultaträkning
Nyckeltal och ekonomisk analys
Budgetering och ekonomisk planering
Beslutsfattande baserat på ekonomisk data
Finansieringslösningar

Hur
Jag tror på praktiskt lärande. Kursen innehåller realistiska fallstudier och övningar som ger dig möjlighet att använda dina nya kunskaper i praktiken. Därför ska du ta med dig din egen resultat- och balansrapport till kursen. Det kommer att finnas utrymme för diskussioner och input samt tid att applicera kunskapen direkt på ditt företag.

Ge dig själv den fördel du behöver för att ta din verksamhet till nästa nivå. Anmäl dig till kursen och ta kontroll över din ekonomi idag! Låt oss tillsammans göra ekonomi till en tillgång, inte en börda.

Kursledare: Nedeljka Micic, företagsekonom och företagsrådgivare

Frågor: neda@progress4business.com

Avbokningsregler: Återbetalning av hela beloppet vid avbokning 48 h innan, senare avbokning kan flyttas till nytt datum.

Ytterligare information

Datum

2024-06-27, 2024-06-28, 2024-08-28, 2024-08-29

Tid

08:00-12:00, 15:00-19:00

Plats

Via Teams, På Plats i Malmö WTC Skeppsgatan 19

sv_SESwedish