Marknadsföring & försäljning

1,200.00 kr ex. moms

E-learning

Vill du jobba smart med dina marknadsföring- och säljaktiviteter? Vill du attrahera rätt kunder till ditt företag? Vill du kunna mäta effekten av dina marknadsföring och säljinsatser? Då är denna kurs i strategisk marknadsföring och försäljning det perfekta valet för dig!

Varför

Med denna kurs kommer du att öka din försäljning mot rätt målgrupp samt utveckla och implementera en effektiv marknadsförings- och försäljningsstrategi som verkligen fungerar för ditt företag. Vi kommer att täcka allt från att identifiera och förstå din målgrupp, hur du sätter smarta mål till att kunna effektivisera och följa upp arbetet på ett enkelt sätt.

Kursen kommer också att ge dig konkreta tips på verktyg du kan använda dig av för att jobba med marknads- och säljprocesser på ett tydligt och effektivt sätt.
Genom att jobba strategiskt med marknadsföringen och försäljningen kan du öka din försäljning och få mer utav din marknadsföringsbudget. Det enda som krävs är lite kunskap i olika verktyg och en bra struktur. Denna kurs ger dig konkreta tips, råd och verktyg för arbetet.

Innehåll

Kursen är uppdelad i moduler:

– Förberedelsearbete och hur du samlar in information om dina kunder och marknaden

– Verktyg du kan använda för att effektivisera ditt marknadsföring- och försäljningsarbete

– Hur du genomför och skapar lockande erbjudande till dina kunder

– Hur du följer upp dina investeringar och kan jobba mer strukturerat framöver

Några av punkter vi tar upp är:

– Gör det lättare för kunder att hitta dig och komma till köpbeslutet

– Jobba mer effektivt med de befintliga kunderna istället för att jaga nya

– Produkt/marknadsmatris

– Skillnad mellan att bygga varumärke och försäljning

– Många fler konkreta tips och råd inom strategisk marknadsföring & försäljning

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Kursen passar dig som vill ha verktyg och kunna mer om hur företag kan jobba strategiskt och mål fokuserat med marknadsföring och försäljning för att optimera lönsamheten och behålla kunder.

Hur

Kursen är på ca 1 h, är ljudinspelad med bilder och text som gör det lätt att ha som guide under tiden du tar fram din marknadsföringsplan och försäljningsstrategi för att nå ut till rätt målgrupp.

Efter avslutad kurs kommer du att ha en gedigen förståelse för hur du kan driva försäljning och marknadsföring på ett mer strategiskt och effektivt sätt. Du kommer att ha färdigheter som kan användas omedelbart i ditt företag för att öka din försäljning och förbättra din varumärkesimage.

Så, om du vill ta din företagsverksamhet till nästa nivå, tveka inte att ladda ner kursen i strategisk marknadsföring och försäljning idag och kom igång direkt! Länken till kursen kommer direkt till din mailadress efter mottagen betalning.

Du har tillgång till kursen i 45 dagar.