Strategisk planering och kurser för företag och organisationer
Affärsutveckling

Affärsutveckling

Konsulter inom affärsutveckling, strategisk planering

Vi är starkare tillsammans!

Företag är som ett rullande hjul, så länge det får kraft rullar det och när kraften avtar stannar det. Företag behöver olika styrmedel, verktyg och kompetens av människor som hjälps åt för att skapa denna kraft. Ibland är det kompetens, ibland är det bara tidsbrist som gör att denna kraft stagnerar och inte får den styrka företaget behöver för att rulla ännu snabbare och hålla kursen. Dagens allt snabbare utveckling och nya lagkrav gör det inte lättare att driva och utveckla företag. 


Vi på Progress4Business ser oss som er externa resurs som ni kan ta hjälp av, precis när och hur länge ni behöver. Vi har kompetens och erfarenhet inom en mängd olika områden och är vana vid företags olika utvecklingsfaser. Därför kan vi lätt hitta en lösning med just den fråga du står inför.


Ibland kan ett samtal vara allt som behövs ibland en föreläsning eller ett lite längre konsultuppdrag. Vi är flexibla och stöttar dig utifrån ditt / ert behov. 


Hos oss finns det inga dumma frågor och inga uppdrag är för små. Vi vet att driva företag kräver ständig utveckling, nya frågor och utmaningar dyker upp. Då vill vi att du ska känna dig trygg och veta att vi finns vid din sida och hjälper dig framåt. 

Några av våra fokusområden kan du läsa mer om här ekonomistyrning,  internationell handel, strategisk planering, hållbarthetsarbete, försäljning 

Det bästa sättet att se hur vi kan hjälpa er är att boka ett "lära känna" samtal redan idag. Vi tar ett digitalt möte eller fysiskt om ni är i Skåne och ser om vår kompetens kan matcha ert behov.