Internationell Handel

1,350.00 kr ex. moms

E-learning

Vill du lära dig mer om handel med andra länder? Vill du expandera din verksamhet internationellt? Vill du sälja till privatpersoner i ett annat land både inom och utanför EU? Vill du förstå hur tullregler fungerar? Dessa och många fler frågor får du svar på i denna kurs inom internationell handel.

Vi har samlat alla de viktigaste bitar du behöver kunna när du vill handla med ett annat land.

Varför

Om du vill lyckas göra affärer med andra länder är det några saker du behöver ha stenkoll på. Kursen ger dig en grundlig introduktion till internationell handel, både inom och utanför EU och samt även försäljning till privatpersoner och företag. Du kommer att lära dig om bl.a. export- och importprocesser, internationella betalningar, frakt och tullhantering.

Innehåll

I denna kurs går vi igenom de grundläggande steg i internationell handel:

– Hur du förbereder din organisation för en internationell resa

– Hur att tänka strategiskt och vilket land att satsa på först eller köpa från

– Lagar och regler

– Betalningslösningar

– Export /Import inkl tullregler och tullavgifter

– Handel inom EU

– Transport och försäkringsregler samt internationella INCOterms regler 2020

– Många fler tips och råd inom området

Utifrån ett konkret case tar vi oss igenom tullsatser och regler för både export och import och räknar på vad det kostar oss att ta in en produkt från ett annat land och vad du behöver förbereda om du vill börja exportera.

Detta är grunderna inför en internationell satsning och förberedelserna är väldigt viktiga för en lyckad resa.
Kursen tar dig igenom processen steg för steg så att du känner dig mer rustad och kan leda arbetet på ett bra sätt oavsett som du vill köpa från ett annat land eller sälja till en ny marknad.

Målgrupp

För dig som vill lära dig mer om hur handel med andra länder fungerar i praktiken samt hur du förbereder företaget för en internationell resa. Inga förkunskaper krävs.

Hur

Kursen är inspelad och är ca 1 h lång så att du kan titta och lyssna på den om och om igen och kan vara din guide genom hela resan från idé till etablering och den första affären.

Så varför vänta? Köp din kurs inom internationell handel idag och ta det första steget mot att utöka din verksamhet internationellt och öka din företagstillväxt och framgång. Länken till kursen skickas direkt till din mailadress efter mottagen betalning.

Du har tillgång till kursen i 45 dagar.

sv_SESwedish