Digitalisering

Känner du att tiden inte räcker till för all administration, att underlaget för prisberäkningar är otillräckligt, att en del information om kunderna försvinner på vägen? Då är det dags att fundera på hur det digitala kan hjälpa dig i vardagen.

Jag kan hjälpa dig att både identifiera behovet och skapa en bra kravspecifikation på eventuella nya program som ditt företag kan behöva för att frigöra tid, skapa effektivitet och framför allt ge rätt information när du behöver fatta beslut.


Exempel på tidigare uppdrag

Inom tillverkningsindustri har kunden känt att de inte har koll på kostnader, lagerhållning, mycket tid går åt att administrera, bokföra, inventera mm. Ett nytt datasystem behövdes. Jag hjälpte min kund att göra en granskning av de nuvarande arbetsrutiner och processer, skapa en kravspecifikation på ett system som skulle hjälpa de undanröja de stora utmaningar som skulle spara en hel del tid och ge bra underlag för att styra verksamheten framåt. De blev mer mobila och kunde jobba mer online.


Ett annat företag inom städbranschen utmanades inom schemaläggning och projektledning. Där har vi också identifierat behovet och beställt ett digitalt system som ger de och deras personal rätt information och underlag i vardagen. De kunde planera jobben bättre, personalen kunde lätt få tillgång till nödvändig information inför besöket hos kunden och lämna tidrapporter med bara några få klick.


Ett enmansbolag har digitaliserat sin administration och bokföring så att han kunde vara på sin semester i Spanien och samtidigt lägga in alla underlag i bokföringen samt skapa fakturor och betala ut lön.

Kurser

Ekonomi för icke ekonomer

Handledd online

Hållbarhet grundkurs

E-learning

Internationell Handel

E-learning
sv_SESwedish