Starta eget företag

850.00 kr ex. moms

E-learning

Vill du ta steget och bli din egen chef? Vår kurs i att starta eget företag kan hjälpa dig att förverkliga din dröm! Kursen ger dig de grundläggande verktygen och kunskaperna du behöver för att starta ditt eget företag.

Kursen ger dig de grundläggande verktygen och kunskaperna du behöver för att starta ditt eget företag. Du kommer att lära dig om affärsplanering, finansiering, marknadsföring, försäljning, lagar, ekonomi, bolagsformer samt mycket mer.

Genom att följa kursen arbetar du med din egen affärsidé och skapar en genomtänkt affärsplan som kommer att hjälpa dig att göra din verksamhet lönsam och framgångsrik. Du kommer också att lära dig hur att hitta finansiering och hur du skyddar din affärsidé.

Kursen leds av erfarna entreprenörer och kursledare som har startat egna företag och har stor kunskap om vad som krävs för att lyckas i den tuffa och konkurrensutsatta företagsvärlden. Kursen är inspelad så att du kan lyssna på den om och om igen.

Efter avslutad kurs kommer du att ha en bättre förståelse för vad som krävs för att starta och driva ett eget företag. Du kommer att ha kunskaper om de grundläggande principerna för affärsplanering, finansiering, budgetarbete, prissättning, marknadsföring och försäljning, vilket ger dig de nödvändiga verktygen för att ta ditt företag till nästa nivå.

Några av de områden vi går igenom är:

– Din idé och din plan

– Skapa en budget

– Företagsformer

– Finansiering

– Marknadsföring

– Konkurrentanalys

– Hållbarhetsarbete

Efter genomgången kurs ingår 1 timme kostnadsfri företagsrådgivning med vår expert. Där kan du få feedback på din affärsplan och budget och få svar på frågor du vill få besvarade om just din idé. Vi anpassar vår rådgivning utifrån ditt behov och dina förutsättningar.

Så vänta inte, köp din kurs i att starta eget företag idag och ta det första steget mot att bli din egen chef och förverkliga din dröm.

Du har tillgång till kursen i 45 dagar.

sv_SESwedish