Såhär säger mina kunder

Kurs inom affärsutveckling med fokus prissättning och marknadsföring:
"Med lång erfarenhet och kompetens är Progress4business rätt leverantör för att bemöta deltagare med olika behov, vi är mycket nöjda med vårt samarbete".

Marica Hamberg

S:t Olavsleden

Kurs i ekonomistyrning och konsultuppdrag inom kalkylering:
"Bra och givande utbildning med pedagogisk utbildare. Föreläsning som varvades med praktiska övningar och diskussioner."

Anne Isaksson

Åhmans i Åhus

Kurs inom Incoterms 2020 "Till industriföretag i Oskarshamns kommun. Utvärderingen visade att deltagarnas kompetens höjdes från 2-4 på en skala 1-5. Nedeljka som kursledare har fått högt betyg som kursledare. Vi samarbetar gärna med Progress4Business igen".

Henrik Jardbring

Kompetenslyft Kalmar

Företagsanalys: ”Som nytillträdd vd var det ovärderligt att få ett par timmars genomgång och genomlysning av bolagets ekonomi tillsammans med ett utomstående proffs. Vi gick igenom bokslut, resultat- och balansrapporter, diskuterade dessa kopplat till affären och strategisk inriktning. Jag fick med mig värdefulla tips och råd kring ekonomi samt en god analysgrund inför kommande strategiska diskussioner med bolagets styrelse. Rekommenderar varmt alla som önskar ekonomisk och affärsmässig analys, rådgivning och en klar blick utifrån att testa Progress4business! Jag kommer definitivt att göra det fler gånger! Stort Tack Nedeljka!

Konsultuppdrag

Kurs Ekonomi för icke ekonomer: "Jag har genomgått en Kurs med Neda i Ekonomi för icke Ekonomer, där vi gick igenom min resultatrapport och balansrapport. Det var första gången jag fick det förklarat för mig så enkelt och tydligt om hur man ska tolka rapporterna och hur dem hänger ihop. Neda har en gedigen kunskap och fångar snabbt upp vad det är man egentligen behöver hjälp med. Kursen har hjälp mig att förstå ekonomiska rapporterna på riktigt vilket jag är väldigt tacksam över.".

Samed Tözmal

Delco AB

Bollplank: "Jag har även haft Neda som coach, där vi behandlade nuläget i mitt bolag och var/hur jag vill att bolaget skall utvecklas. Hon har varit en fantastisk coach med många goda tips om hur jag ska tänka i mitt kundarbete, men även hur viktigt det är att även jobba på att behålla nöjda medarbetare. Jag är mycket nöjd med Neda som coach och känner att jag kommer kunna vända mig till henne för råd och tips i många viktiga ärenden framöver”".

Samed Tözmal

Delco AB
sv_SESwedish