Kompetensutveckling för företagare

Vill du finslipa ditt affärsmannaskap och vill satsa på att kompetensutveckla dig och ditt företag, öka försäljningen och förbättra lönsamheten?

Då har du kommit rätt. Jag erbjuder korta, koncisa kurser och workshops till små och medelstora företag som vill ta sin verksamhet till nästa nivå. 

För dig som är på väg att starta eget företag har jag också  förberett ett startpaket så att du kan komma igång med ditt företag på bästa möjliga sätt. 

Mina kurser

Mina kurser innehåller steg-för-steg-guider som hjälper dig att applicera kunskapen direkt i din verksamhet. Med rätt kompetens kan du undvika misstag och satsa på rätt saker som gynnar lönsamheten, ger nöjda kunder och ger dig lugnet i sinnet. 

Så här fungerar det:

1. Välj ett område du vill satsa på att utveckla i ditt företag.

2. Medan du lyssnar på kursen eller är med på wokshopen jobba med frågorna direkt och fundera på vad som kan förändras, förbättras, tas bort eller läggas till i det egna företaget.  

3. Se till att följa upp utvecklingen, utvärdera och förbättra kontinuerligt i takt med hur marknaden förändras. 

Om du är osäker på vilken kurs eller workshop du ska välja, tveka inte att ta kontakta med mig. Jag finns här för att ge dig personlig rådgivning och att hjälpa dig välja den bästa vägen framåt för just dig.

Välkommen att ta del av mina kurser som håller ditt företag konkurrenskraftigt!

Kurser

Ekonomi för företagsledare

Handledd online och på plats

Vill du skapa bättre lönsamhet i ditt företag men det känns överväldigande när ekonomiska rapporter, budget, balansräkningar och resultaträkningar kommer på tal?

Oroa dig inte, du är inte ensam. Många entreprenörer känner likadant. Mitt mål är att hjälpa dig att bemästra de finansiella grundbegreppen och ge dig den kunskapen du behöver för att fatta bättre och mer lönsamma beslut för ditt företag. På så sätt kan du skapa tillväxt och bättre lönsamhet i ditt företag.

Strategidagar

På plats

Strategidagar för småföretagare är för dig som vill stanna upp, reflektera och omsätta din vision till en tydlig strategi och handlingsplan, med kontinuerligt stöd under hela året.

Tillsammans med experter inom strategisk affärsutveckling och inspiration från andra drivna företagare, börjar vi med att analysera nuläget, identifiera ditt önskade läge och skapa en konkret steg för steg handlingsplan för 2025. 

Starta Eget CAMP

På plats

Starta Eget CAMP är en intensiv och praktiskt inriktad tvådagarskurs för dig som vill starta eget eller precis har startat din verksamhet.

Under dessa två dagar får du verktyg, professionell vägledning och inspiration för att bygga upp ett lönsamt och hållbart företag.

Marknadsföring & försäljning

E-learning

Vill du jobba smart med dina marknadsföring- och säljaktiviteter?

Vill du attrahera rätt kunder till ditt företag?

Vill du kunna mäta effekten av dina marknadsföring och säljinsatser? Då är denna kurs i strategisk marknadsföring och försäljning det perfekta valet för dig!

Internationell Handel

E-learning

Vill du lära dig mer om handel med andra länder? Vill du expandera din verksamhet internationellt? Vill du sälja till privatpersoner i ett annat land både inom och utanför EU? Vill du förstå hur tullregler fungerar? Dessa och många fler frågor får du svar på i denna kurs inom internationell handel.

Vi har samlat alla de viktigaste bitar du behöver kunna när du vill handla med ett annat land.

Hållbarhet grundkurs

E-learning

Vill du veta mer om vad hållbarhet egentligen är och hur du på ett enkelt sätt, kan integrera den som en naturlig del av verksamheten, oavsett hur stort eller litet företag du har? Då är vår grundkurs i hållbarhet precis vad du behöver!

Hållbarhet är ett viktigt arbete att implementera i den strategiska planen för att säkra företagets framtida konkurrenskraft och överlevnad.

På bara 1 h, kommer du att ha den kompetensen som du behöver för att påbörja det strategiska arbetet med hållbarhet i ditt företag. Hållbarhet innehåller 3 huvudområde: miljö, ekonomi och social hållbarhet och dessa finns presenterade i de 17 Globala målen.

Starta eget företag

E-learning

Vill du ta steget och bli din egen chef?

Vår kurs i att starta eget företag kan hjälpa dig att förverkliga din dröm! Kursen ger dig de grundläggande verktygen och kunskaperna du behöver för att starta ditt eget företag.

Vanliga frågor

Mina kurser är utformade för att ge praktisk kunskap som du direkt kan applicera i din verksamhet.

De inspelade kurserna är ca 1h långa och tanken är att du applicerar kunskapen direkt på din verksamhet eller åtminstone börjar fundera på hur du kan jobba med de olika frågorna.

Workshops är både utbildande och praktiska med möjlighet att ställa frågor och diskutera ämnet direkt på plats med både mig och de andra deltagarna. 

Oavsett formatet är målet att ge dig verktyg och strategier som hjälper dig att optimera eller förbättra din verksamhet. 

Kurserna är korta och koncisa samt interaktiva och anpassade för små och medelstora företag, vilket säkerställer att du får maximal nytta av utbildningen, på kortast möjlig tid.