Strategisk planering och kurser för företag och organisationer
Referensuppdrag

Vad säger våra kunder om oss

"Kurs inom affärsutveckling med fokus prissättning och marknadsföring:

"Med lång erfarenhet och kompetens är Progress4business rätt leverantör för att bemöta deltagare med olika behov, vi är mycket nöjda med vårt samarbete".

Marica Hamberg för Projektet S:t Olavsleden - Ett steg för regional utveckling

Kurs i ekonomistyrning och konsultuppdrag inom kalkylering.

"Bra och givande utbildning med pedagogisk utbildare. Föreläsning som varvades med praktiska övningar och diskussioner."


Anne Isaksson, Åhmans i Åhus

Kurs inom Incoterms 2020 till företag i Oskarshamns kommun. Utvärderingen visade att deltagarnas kompetens höjdes från 2-4 på en skala 1-5. Nedeljka som kursledare har fått högt betyg som kursledare. Vi samarbetar gärna med Progress4Business igen. 

Henrik Jardbring, projektledare, Kompetenslyft Kalmar

Konsultuppdrag

”Som nytillträdd vd var det ovärderligt att få ett par timmars genomgång och genomlysning av bolagets ekonomi tillsammans med ett utomstående proffs. Vi gick igenom bokslut, resultat- och balansrapporter, diskuterade dessa kopplat till affären och strategisk inriktning. Jag fick med mig värdefulla tips och råd kring ekonomi samt en god analysgrund inför kommande strategiska diskussioner med bolagets styrelse. Rekommenderar varmt alla som önskar ekonomisk och affärsmässig analys, rådgivning och en klar blick utifrån att testa Progress4business! Jag kommer definitivt att göra det fler gånger! Stort Tack Nedeljka!