Skapa egen hemsida

1,800.00 kr ex. moms

E-learning

Vill du skapa din egen hemsida utan att behöva lära dig koda eller designa från grunden? Då är vår kurs i att skapa din egen hemsida med färdiga mallar perfekt för dig!

Vill du skapa din egen hemsida utan att behöva lära dig koda eller designa från grunden? Då är vår kurs i att skapa din egen hemsida med färdiga mallar perfekt för dig!

Kursen ger dig möjlighet att skapa en professionell och användarvänlig hemsida på kort tid genom att använda färdiga mallar som är utformade för att passa olika branscher och ändamål. Du kommer lära dig om olika plattformar som erbjuder färdiga mallar för hemsidor och hur man anpassar dem efter dina behov. I kursen visar vi praktiskt hur enkelt det är att skapa hemsida på en av plattformar. Du kommer också att lära dig hur du lägger till funktioner som kontaktformulär, webbshop och sociala medier-knappar.

Kursen leds av erfarna lärare som är experter på att använda färdiga mallar för att skapa professionella hemsidor.

Efter avslutad kurs kommer du att ha den grundläggande kunskapen och färdigheterna som krävs för att skapa och underhålla din egen hemsida med hjälp av färdiga mallar.

Kursen ger dig just den kunskapen och verktyg för att skapa en kundvänlig och säljande hemsida som jobbar åt dig 24/7. Innehållet i kursen är både för de som vill skapa hemsidan själva och till de som vill beställa en hemsida från en webbyrå.

Kursen är uppdelad i moduler och några av frågor vi besvarar är:

– Var hittar du mallar för hemsidor och domänadresser

– Vilka funktioner behöver du ha på din hemsida

– Hur att tänkta strategiskt kring upplägget av hemsidan

– Hur tänker Google och vilka parametrar tittar de på

– Hur sökmotoroptimerar du hemsida

– Hur att göra hemsidan mer säljande och kundanspassad

Kursen är ljudinspelad med text och bilder och kan lätt användas som guide under tiden du skapar din egen hemsida. Kursen ger dig praktisk steg-för-steg vägledning i hur att skapa hemsida och även kunskap om hur du strategiskt skapar en hemsida som både Google och dina kunder lätt kan förstå, integrera med och ge dig inkomst!

Vänta inte köp din kurs i att skapa din egen hemsida med färdiga mallar idag och ta det första steget mot att skapa din online-närvaro och förverkliga dina drömmar!

Du har tillgång till kursen i 45 dagar.

sv_SESwedish