Strategisk planering och kurser för företag och organisationer
Om oss

OM OSS OCH VÅRT ARBETSSÄTT

Progress4Business har över 15 års erfarenhet inom affärsutveckling och utbildning till start-ups och scale-ups företag i olika branscher och med olika utmaningar.  Vi vet att tiden är en dyrbar resurs och därför har vi komprimerat en del av vår kompetens i kursform. Där får våra entreprenörer på kort tid bredda sin kompetens och svar på just de väsentligaste frågorna inom affärsutveckling.


Våra affärsutvecklare och företagsrådgivare jobbar lika effektivt, det ska vara kärnfulla möten med en tydlig agenda, syfte och mål. Det är företagets behov som styr vår insats.

Vår kompetens inom affärsutveckling sträcker sig allt från att bygga upp en  organisationsstruktur, ta fram marknadsföringsstrategi, hitta finansieringslösningar eller ta fram en budget inför en ny finansiering, hjälpa företag komma på en internationell marknad till att prata ledarskap, företagskultur eller hållbarhet. Genom åren har vi stött på många olika frågeställningar och dubbelt så många lösningar. Med vår kompetens och erfarenhet ser vi till att utveckla både oss och våra kunder och skapa hållbara, framgångrika affärer.

För att alltid kunna erbjuda relevant kompetens i rätt tid till rätt kund samarbetar vi med konsulter inom olika spetskompetenser istället för att ha anställd personal.


Förutom vår kompetens och flexibilietet är det en annan sak som våra kunder uppskattar! Det är vårt sätt att vara. Vi har alltid nära till skratt och det är aldrig långt från ett glädjetjut när vi har uppnått ett mål. Vi firar våra och kundernas framgångar och känner alltid att det lilla extra vi kan göra för de ger oss dubbelt så mycket glädje i retur.


Känner du att också att det vore tryggt att ha oss vid din sida? Tveka inte, kontakta oss.  

VÅR AFFÄRSIDÉ

Progress4Business´s affärsutvecklare hjälper företagare att lyfta blicken, utbildas och hitta nya metoder och arbetssätt mot en stark

och hållbar framtid!

VÅR MISSION

Att skapa hållbara affärer och hjälpa företagare nå sina mål. Vi jobbar inom alla branscher och med bolag från start-up till Scale-up!

VÅR VISION

Progress4Business ska vara det självklara valet när företagare vill stärka sin kompetens och ha en partner med rätt kompetens att ha vid sin sida!

HISTORIEN OM FÖRETAGETS GRUNDARE 

Grundare & VD

Affärsutvecklare & utbildare

Nedeljka Micic


Ända sedan barnsben har intresset för entreprenörskap och affärer varit stort. Jag fascineras av interaktionen mellan människor där de löser varandras problem och hittar olika lösningar. De oändliga internationella möjligheterna, alla innovationer, nya affärsmodeller och sätt att nå ut till marknaden på och allt annat företagare går igenom håller min entreprenöriella anda nyfiken och vetgirig.


Progress4Business är mitt sätt att kombinera mitt intresse för och min dryga 15-åriga karriär som affärsutvecklare, finansieringsrådgivare, styrelsemedlem, ordförande, egenföretagare mm. Under åren har jag fått erfara såväl den privata som offentliga sektorn , jobbat med start-ups och scale-ups inom olika branscher och med olika utmaningar. Det har handlat om allt från att diskutera en affärsidé, skapa budget, ta fram en marknadsplan, diskutera internationalisering, personalfrågor, tillväxt, hitta finansieringslösningar till hur att sälja eller stänga företaget.


Med den erfarenheten kan jag konstantera att alla framgångar berott på en och samma sak - människan och teamet bakom affären. Det är människornas/teamets vilja, passion, frustation och kreativitet som gör att saker blir möjliga. I dessa möten och rum vill jag bidra med min energi, kompetens, erfarenhet och förmåga att se möjligheterna bortom horisonten. 

Min drivkraft och vision är att: 

"Genom min kompetens och erfarenhet hjälpa entreprenörer att förverkliga sina drömmar och skapa hållbara företag"

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE 

På Progress4Business har vi valt att jobba utifrån ett hållbarhetsperspektiv där vi sätter vår personal, kunder och partners i fokus. Vi delar gärna av vår kunskap till andra för att bidra till fler tillväxtföretag i Sverige och ser till att vår personal ständigt utvecklas och har en bra arbetsmiljö.

Vår slogan är "behandla andra som du själv vill bli behandlad". 


För att kunna dela med oss av vår kunskap till fler har vi valt att ha onlinekurser vilket dessutom minskar onödigt resande, pappersförbrukning och minskad stress för alla närvarande. Vi jobbar även med minskat resande till och från våra kunder och åker antingen kollektivt eller miljövänligt när så är möjligt.

Vårt långsiktiga mål är att bidra med vår kunskap i andra utvecklingsländer.