Strategisk planering och kurser för företag och organisationer
Effektivisera säljprocessen

Effektivisera säljprocessen

effektivisera säljprocessen

Effektivisera säljprocessen


När kan vi hjälpa till: När du spenderar flera timma med att hitta rätt kund, inte vet varför din marknadsföringsbudget inte räcker till och dina nuvarande kunder inte återkommer. Då är det dags att se över dina interna processer, rutiner och strategier för ditt marknadsförings och säljarbete.

En av grundstenarna i alla företag är just marknadsföring och försäljning. Att ha kundfokus, skapa rätt erbjudande i rätt kanaler kräver ständigt arbete. Vi har verktyg och arbetssätt för att effektivisera och förbättra dessa processer. Med rätt fokus, riktad till rätt målgrupp är det inte långt från att uppnå önskat resultat! Intern kommunikation inom området är minst lika viktigt.

Vi hjälper er att ta ett helheltsgrepp inom marknadsföring och försäljning med målet att optimera arbetet för bästa resultat!

Varför välja oss: Vi har erfarna konsulter som brinner för att skapa enkelhet, tydlighet och i varje steg förenkla för dina kunder att komma till köpbeslutet. Genom att skapa effektiva interna processer vinner ni både tid och pengar så att ni kan lägga mer kvalitetstid på era kunder. 

Hur vi jobbar: Vi börjar med att analysera era interna processer inom marknadsföring och försäljning, vi identifierar flaskhalsar och vad er kedja inte är optimal. Därefter hittar vi ett effektivt arbetssätt för er att jobba efter. Vi bygger inga system eller gör marknadsföring åt er utan vi skapar strategier och tydliga flöden som underlättar ert dagliga arbete. Ibland behöver ni investara i nya system eller ny kompetens internt men det återstår för er att fatta beslut kring.  Vi hjälper er att bli bra kravställare om ni behöver investera i ett system.

Vad är första steget: Vi börjar alltid med en nulägesanalys och samtal med uppdragsgivaren för att säkreställa att vi kan leverera utefter behovet och därefter hittar vi tillsammans en modell för vårt samarbete som passar båda parter. 

Att ha grundläggande kuskaper inom ämnet är ett bra första steg och då rekommenderar vi att börja med vår webbkurs inom sälja och marknadsföring:  onlinekurs inom digital marknadsföring & försäljning